05 Cobalt LT start issue

Discussion in 'LS, LT, LTZ' started by Jon Slater, Apr 1, 2016.

  1. Jon Slater

    Jon Slater Junior Member

    Posts:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 1, 2016
    Location:
    Oshawa
    On Sunday night I went to start my car. Car would not turn over. All dash lights and aux functions turned on. I check for error codes and there were none. I tested the battery and it tested between good and bad. I tried to boost the car and nothing happened. No noise from the starter. On Monday I replaced the battery and the car started. Yesterday I went to start the car and the same problem occurred. I check fuses, and electrical connections. Still no start. I let the car sit over night and this morning it started up. Any ideas?
     
  2. Jon Slater

    Jon Slater Junior Member

    Posts:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 1, 2016
    Location:
    Oshawa
    On Sunday night I went to start my car. Car would not turn over. All dash lights and aux functions turned on. I check for error codes and there were none. I tested the battery and it tested between good and bad. I tried to boost the car and nothing happened. No noise from the starter. On Monday I replaced the battery and the car started. Yesterday I went to start the car and the same problem occurred. I check fuses, and electrical connections. Still no start. I let the car sit over night and this morning it started up. Any ideas?
     
  3. YelloEye

    YelloEye Super Moderator Staff Member

    Posts:
    7,601
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Jul 18, 2009
    Location:
    Renton, WA
    Bizarre, sounds like you have a drain on your battery somewhere.
     
  4. vmanatsa

    vmanatsa Junior Member

    Posts:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 2, 2011
    I have the same problem
    How did you resolve it please??
     

Share This Page